VSE brisače 1+1 GRATIS in BREZPLAČNA DOSTAVA ob nakupu nad 49,90 €! Izkoristite >

Osvežite kuhinjo z izdelki kolekcije EMA

Kuhinjski tekstil izdelan iz najboljših materialov

V Svilanitu smo letošnjo pomlad dočakali z novo kolekcijo kuhinjskega tekstila EMA. Glede na to, da si prizadevamo še naprej biti prepoznavni po kakovostnih in okolju prijaznih izdelkih na področju hišnega tekstila, smo tudi pri kolekciji EMA poskrbeli, da so vsi izdelki narejeni iz najboljšega 100 % kakovostnega bombaža.

Skandinavski dizajn

Ne smemo pa pozabiti, da so kuhinjski dodatki prav tisti, ki v kuhinji ustvarijo pravo kuharsko vzdušje, zato smo tudi tokrat dizajnu namenili veliko pozornosti. Prav vsi izdelki kuhinjske kolekije EMA imajo videz večnega, skandinavskega karo vzorca, ki se mestoma prepleta s klasičnim, pikčastim vzorcem.

Izdelki EMA so vse, kar vaša kuhinja potrebuje

Izdelki kuhinjske kolekcije EMA združujejo prav vse, kar potrebujete za nepozabno kuharsko izkušnjo v vaši kuhinji.

kuhinjske_krpe_ema Izjemno vpojne kuhinjske brisalke EMA, izdelane iz 100 % bombažnega frotirja, na voljo v štirih barvah.

Najbolj uporaben in tudi najbolj pogost kuhinjski dodatek, ki ga zagotovo vsi poznamo je kuhinjska krpa oz. kuhinjska brisalka. Kuhinjska brisalka EMA je izdelana iz 100 % bombažnega, mehkega frotirja, kjer daljše zanke poskrbijo za izjemno moč upijanja. Ker pa želimo, da so kuhinjske brisalke EMA stilsko usklajene s kuhinjo, so za lažji izbor na voljo kar v štirih barvah.

Za zaščito vašega oblačila pri kuhanju uporabite izjemno uporaben in enostaven predpasnik Ema. Tokrat smo mu dodali prilagodljiv trak, ki omogoča preprosto prilagajanje višine predpasnika glede na vaše želje. Prav zato je predpasnik Ema primeren tako za visoke kakor nižje postave.

Zaščitite svoje roke pred opeklinami ter uporabite kuharsko rokavico ali prijemalko za enostavno prenašanje vroče posode. Kuhinjska prijemalka nam lahko služi tudi kot podstavek za vročo posodo.

Za dober tek in prijetno vzdušje med uživanjem kulinaričnih specialitet je izjemnega pomena lepo pogrnjena miza.  Izbirate lahko med klasičnim prtom ali tekačem, pod krožnike pa postavite rebraste pogrinjke in miza bo lepa ter vabljiva. Obenem bo tako tudi zaščitena pred morebitnimi madeži ter odrgninami.

AD vita d.o.o. • Tovarniška 7b, 3210 Sl. Konjice • +386 (0)1 83 96 100 • info@svilanit.si