Singles' Day ali dan samskih je največji praznik nakupovanja v fizičnih in spletnih trgovinah. Praznujemo ga 11. novembra. Ker želimo izkoristiti prav vsako priložnost in vam ponuditi najboljše izdelke po odličnih cenah, vas kar 5 dni razvajamo z dodatnim 11% popustom na prav vse izdelke.

Več o dnevu samskih (Singles' Day)

Dan samskih izhaja iz Kitajske, pojavil pa se je v 90.-tih letih. Ideja se je porodila štirim samskim študentom, ki so za protiutež ljubezenskemu prazniku valentinovemu ta dan izbrali zaradi simbolike enk. Na dan samskih se samski ljudje srečujejo na zabavah in prireditvah. Hkrati pa je ta dan postal največji nakupovalni dan na svetu - tako v fizičnih kot v spletnih trgovinah. Tako kot se obdarujejo pari na valentinovo, se lahko obdarite s stvarmi, ki si jih želite po fantastično nizkih cenah. Na ta dan se lahko razvajate - pa če ste samski ali ne.

Dan samskih so sprva praznovali le mladi, kasneje pa se je razvil v praznik žensk in moških. Vsako leto se praznuje točno na 11. novembra, ker ta dan vsebuje simboliko štirih enic (11/11) – in predstavlja štiri študente.

Izkoristite Svilanitovo Singles' Day ponudbo in dodatno prihranite. Samo od 7. 11. do 11. 11. 2019.