VSE brisače 1+1 GRATIS in BREZPLAČNA DOSTAVA ob nakupu nad 49,90 €! Izkoristite >

Informacije za uporabnike

Pogoji uporabe

Spletno mesto www.svilanit.si (v nadaljevanju spletna stran), ki ga upravlja Ad Vita d.o.o. (v nadaljevanju ponudnik), obsega vse strani in podstrani na domenah svilanit.si.  Z vstopom na spletno stran soglašate, da ste seznanjeni in se strinjate z vsemi navedenimi pogoji.

Spremembe

Ponudnik se obvezuje, da bo storil vse, kar je v njegovi moči, da bodo podatki na spletnem mestu resnični, zanesljivi in kakovostni. Ponudnik ne odgovarja za morebitne tipkarske napake in za zamude ter pomanjkljivosti pri vnašanju ažurnih podatkov.

Ponudnik si pridržuje pravico do spreminjanja splošnih pogojev brez predhodnega opozorila. Spremembe začnejo veljati z objavo. Obiskovalcem svetujemo, da si ob vsakem obisku našega spletnega mesta pozorno preberejo pogoje uporabe in poslovanja spletne trgovine.

Avtorske pravice

Ta spletna stran je izključna last ponudnika, zato je prepovedana kakršna koli zloraba slik, besedil ali drugih podatkov, ki so del spletne strani. Prepovedano je kakršno koli kopiranje, distribucija ali druga uporaba vseh zgoraj navedenih podatkov brez predhodne vednosti in dovoljenja ponudnika.

Sodna pristojnost

Za razlago in vsa pravna vprašanja v zvezi z uporabo materialov, ki so objavljeni na teh spletnih straneh se uporablja izključno slovensko pravo. Za zahtevke in spore v zvezi z uporabo omenjenih materialov je pristojno sodišče v Ljubljani.

Spletna trgovina

Pogoji poslovanja spletne trgovine so objavljeni na posebni postrani Pogoji poslovanja, tako kot podatki o dostavi izdelkov.

Varstvo osebnih podatkov in piškoti

V podjetju Ad Vita d.o.o. skrbimo za vašo internetno varnost in varnost vaših osebnih podatkov. Podrobnosti so objavljene na podstraneh Varstvo osebnih podatkov.

 Želimo vam prijeten ogled in lepo uporabniško izkušnjo. 

AD vita d.o.o. • Tovarniška 7b, 3210 Sl. Konjice • +386 (0)1 83 96 100 • info@svilanit.si