Pomoč pri nakupu

Opravite hiter in enostaven nakup v spletni trgovini Svilanit.

Za dodatna vprašanja in pomoč smo vam z veseljem na voljo na telefonski številki 01 839 61 00, spletnem klepetu ali na [email protected].

Postopek nakupa:

  • Dodajanje izdelka v nakupovalno košarico

Po pregledu ponudbe najdete izdelek, ki bi ga želeli kupiti. S klikom na gumb Poglej izdelek boste prišli na podrobnejši opis izdelka. Na tem pogledu izdelka imate možnost izbrati željeno dimenzijo (če je možnost izbire) in količino, nato dodate izdelek v nakupovalno košarico s klikom  na gumb Dodaj v košaricoKo kliknete na ta gumb, ste izdelek umestili v vašo nakupovalno košarico.  Na zaslonu se vam prikaže možnost pregleda košarice. Preverite lahko, ali ste naročili željeni izdelek. V kolikor želite, lahko nadaljujete z izbiro in nakupom izdelkov na način, da kliknete na gumb Nazaj v trgovino. Ob ponovni odločitvi o nakupu naslednjega izdelka ponovite zgoraj opisani postopek.

V primeru, da želite zaključiti postopek nakupovanja, kliknete gumb Zaključi nakup.

  • Vsebina in pregled vaše nakupovalne košarice

Prikazani so izdelki, ki ste jih izbrali za nakup, vključno z dimenzijo, količino in ceno (cena izdelka vključuje 22 % DDV). Po želji lahko odstranite izdelke iz nakupovalne košarice (s klikom na gumb Odstrani) ali popravite željeno količino v spustnem seznamu.

V kolikor imate promocijsko kodo, jo vpišite v polje Koda za popust in jo potrdite s klikom na gumb Uporabi kupon.

Nakup nadaljujete tako, da kliknete gumb Zaključi nakup.

  • Vpis podatkov za dostavo

Izpolnite obrazec z osnovnimi podatki o kupcu. Na ta naslov vam bomo poslali tudi izdelke. Spletna trgovina Svilanit vam v tem koraku ponuja tudi možnost, da izberete naslov za dostavo, ki je drugačen kot naslov kupca. Gre za prednost, če želite izdelke prejeti na naslov, drugačen od vašega stalnega prebivališča, ali pa preprosto želite komu poslati darilo. To lahko naredite tako, da vpišete naslov prejemnika izdelkov.

OPOZORILO!

Način dostave zaenkrat omogočamo preko Pošte Slovenije, iz tega razloga je tudi že avtomatsko označeno: dostava na dom (ob tem podatku je vpisana tudi višina poštnine z že vključenim 22 % DDV-jem).

Ko izpolnite vsa zahtevana polja, nadaljujete z izbiro načina plačila.

  • Izbira načina plačila

V tem koraku lahko z enim samim klikom izberete način plačila.

Izbirate lahko med naslednjimi načini plačila:

  • plačilo po predračunu (UPN),
  • plačilo po povzetju,
  • plačilo s plačilno oz. kreditno kartico.

Ko izberete način plačila, kliknete na gumb Oddaj naročilo in vaš spletni nakup je varno zaključen.

Če imate kakršna koli vprašanja, nam lahko pišete na [email protected] ali nas pokličete na 01 83 96 100 (vsak delavnik med 8.00 in 19.00 uro).

Loading...