Pogosta vprašanja in odgovori

Za vas smo pripravili seznam najpogosteje zastavljenih vprašanj z odgovori.

Ali nudite možnost plačila s plačilnimi in kreditnimi karticami?

V spletni trgovini Svilanit vam nudimo možnost plačila s plačilno oziroma kreditno kartico, plačilo po predračunu ali plačilo po povzetju.

Želim vrniti naročene izdelke, kaj moram storiti?

Če ste blago že prejeli in odstopili od pogodbe, naročene izdelke vrnete ali izročite podjetju ali osebi, ki jo podjetje pooblasti za prevzem blaga, nemudoma oziroma najpozneje v 14 dneh po obvestilu. Šteje se, da potrošnik pravočasno vrne blago, če ga pošlje pred iztekom 14 dnevnega roka za vračilo.

Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom. V primeru vračila blaga vam bomo kupnino vrnili takoj, ko bo to mogoče, najkasneje pa v 14 dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe, razen v primeru plačila s kartico, če še ni bila bremenjena. 

Vrnjeno blago pošljite s Pošto Slovenije na naslov:

Ad Vita d.o.o. 
Tovarniška cesta 7b
3210 Slovenske Konjice

Prosimo, da nas pred vračilom blaga obvestite na e-naslov: [email protected].

Nosim konfekcijsko številko M, kateri kopalni plašč glede na vaše številke priporočate?

Konfekcijske številke naših kopalnih plaščev so zabeležene v razpredelnici, ki je na voljo v naši spletni trgovini pri posameznem kopalnem plašču. Razpredelnica vam omogoča izbiro kopalnih plaščev glede na vaš obseg in višino.

Kakšna je dolžina vaših kopalnih plaščev ter kako izbrati pravo številko kopalnega plašča?

Dolžina kopalnih plaščev je zabeležena na spletni strani v opisu vsakega kopalnega plašča posebej. Ponujamo vam različne modele kopalnih plaščev, dolžina plašča pa je odvisna od samega modela plašča. Dolžine plaščev v naši ponudbi se gibljejo med 100 cm in 125 cm.

Ali moram pri nakupu kopalnega plašča izbrati večjo številko, kot jo nosim ponavadi?

Glede na to, da je pri samih kopalnih plaščih odstotek krčenja minimalen, priporočamo, da izberete konfekcijsko številko kot jo nosite pri ostalih oblačilih.

Kakšen je odstotek krčenja kopalnega plašča po pranju?

Odstotek krčenja kopalnega plašča po pranju je minimalen in znaša 0,3%. Za daljšo življenjsko dobo plaščev je priporočljiva nega oz. pranje v pralnemu stroju na programu za ročno pranje in sicer na stopinjah od 30 do 40 °C.

Ali nudite možnost tiska ali vezenja logotipa in imena podjetja, osebe, začetnic imen na brisače in kopalne plašče?

Nudimo vam tudi možnost tiska ali vezenja logotipov na kopalne plašče ali brisače. Vezenje logotipov ali drugih napisov se izvaja pri naročilu večje količine brisač (v primeru poslovnih daril) in ali v primeru, da gre za manjše darilo za svojce, sorodnike (omogoča se npr. tiskanje imen, začetnic imena na kopalne plašče ipd.).

Ali nudite možnost izdelave brisač v nestandardnih dimenzijah, npr. 200x200 cm?

Velikosti brisač v naši ponudbi so klasičnih dimenzij (30x50, 50x100 in 70x140 cm). V primeru, da želite naročiti večjo količino brisač, vam nudimo tudi možnost izdelave brisač v nestandardnih dimenzijah.

Loading...