Varnost

Osebni in transakcijski podatki se prenašajo po SSL povezavi, ki omogoča varno in brezskrbno spletno nakupovanje tako spletna trgovina Svilanit izpolnjuje sodobne varnostne standarde spletnih trgovin.

V skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) smo zavezani k varovanju zasebnosti naših uporabnikov.

Uporabnik prevzema odgovornost za verodostojnost osebnih in kontaktnih informacij. 
Kontaktne informacije uporabljamo le v primeru, ko je potrebno vzpostaviti stik z obiskovalcem ter za občasno pošiljanje marketinškega materiala. Osebne in kontaktne informacije ne bomo uporabili v nobene druge namene in jih ne bomo razkrivali tretjim osebam. Podatke varujemo v skladu z veljavno zakonodajo iz področja varovanja osebnih podatkov.

Pri plačevanju s plačilnimi oz. kreditnimi karticami se podatki o kartici iz varnostnih razlogov posredujejo direktno avtorizacijskemu centru Activa.

Informacije, ki jih podajo uporabniki, glede vsebin na portalu, veljajo za nezaupne in nezaščitene (razen v kolikor ni to izrecno navedeno s strani uporabnika), s čimer si pridržujemo pravico, da te informacije prosto uporabljamo, razmnožujemo, razkrivamo in širimo brez omejitev in navedb vira.  IP-naslov uporabnika bomo uporabili le v primeru ugotavljanja težav s strežnikom in urejanju portala.

Piškotki

Kaj so piškotki?

Piškotek je majhna datoteka, običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno mesto. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletno mesto pridobilo podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznalo.

Zakaj jih potrebujemo?

Tako imenovani piškotki (cookies) nam omogočajo vodenje evidence o obiskih na spletni trgovini www.svilanit.si. S to tehnologijo se ne zbirajo osebni podatki o posameznih uporabnikih. Izključni namen tega je izboljšanje vsebin in uporabniške izkušnje na spletni trgovini www.svilanit.si.

Spletna trgovina uporablja sistem za ponovno trženje. Podatki za ponovno trženje se anonimno shranjujejo v sistemih za ponovno trženje, ki se nahajajo pri ponudniku storitev. Če želite odstraniti piškotke, jih preprosto izbrišite iz svojega brskalnika.

Loading...