Prihod novega leta s seboj prinese takšne in drugačne novoletne zaobljube, januar pa je čas, da jih začnemo izpolnjevati.

Preberi več

Za ugoden spanec velja pri vzdrževanju posteljnine splošno pravilo o rednem pranju in zračenju, vsekakor pa je dobro slediti napotkom za vzdrževanje na embalaži izdelka. Preberite nekaj priročnih nasvetov!

Preberi več

Z obiskom savne privoščite svojemu telesu učinkovito osvežitev in sprostitev ter se prepustite blagodejnemu vplivu na vaše počutje. 

Preberi več

Učinek pranja bo boljši pri večji količini tekočine. Priporočamo, da uporabljate minimalno količino mehčalca in sledite navodilom proizvajalca, saj prevelika količina mehčalca naredi na vlaknih močan film in s tem zmanjšuje vpojnost.

Preberi več

Za miren in kvaliteten spanec ni pomemben le izbor pravega ležišča in vzglavnika, temveč je tudi pomembno na kakšnih materialih spimo in s čim se pokrivamo.

Preberi več

Barve neposredno vplivajo na naše počutje in razpoloženje. Pri izbiri barv v vašem prostoru poizkušajte kombinirati barve, ki najbolje izžarevajo vaš značaj, saj si boste na ta način ustvarili okolje, v katerem se boste počutili udobno in domače.

Preberi več

Kuhinjo si je nemogoče zamisliti brez kuhinjskih krp. Ponujamo vam nekaj namigov, ki vam bodo pomagali pri pranju in vzdrževanju kuhinjskih krp.

Preberi več

Po tuširanju ali umivanju si želimo "objem" sveže, mehke in dišeče brisače. Preverite, kako vzdrževati brisače, da boste tole dosegli.

Preberi več
Loading...