Ko gre za brisače ali posteljnino je zelo verjetno, da jih ne perete tako pogosto kot bi jih morali.

Preberi več

Če ste bili prepričani, da je uporabna le za brisanje posode, potem vam bomo dokazali, da temu ni tako.

Preberi več

Vonj po olju lahko v kuhinji ostane še nekaj dni po tem, ko smo pojedli dunajske zrezke in slasten ocvrt krompirček. Izvedite kako se znebiti nadležnega vonja po pregrete olju.

Preberi več

Še niste uspeli najti tablete za pomivalni stroj, ki bi vam popolnoma ustrezala? Bi se radi izognili nakupu pralnih kapsul za perilo in jih naredili kar sami?

Preberi več

Leto 2019 bo v znamenju živahne koralne barve, ki so jo v družbi Pantone razglasili za barvo leta. Ta naj bi narekovala smernice v notranjem oblikovanju in modi.

Preberi več

Prihod novega leta s seboj prinese takšne in drugačne novoletne zaobljube, januar pa je čas, da jih začnemo izpolnjevati.

Preberi več

Za ugoden spanec velja pri vzdrževanju posteljnine splošno pravilo o rednem pranju in zračenju, vsekakor pa je dobro slediti napotkom za vzdrževanje na embalaži izdelka. Preberite nekaj priročnih nasvetov!

Preberi več

Z obiskom savne privoščite svojemu telesu učinkovito osvežitev in sprostitev ter se prepustite blagodejnemu vplivu na vaše počutje. 

Preberi več

Učinek pranja bo boljši pri večji količini tekočine. Priporočamo, da uporabljate minimalno količino mehčalca in sledite navodilom proizvajalca, saj prevelika količina mehčalca naredi na vlaknih močan film in s tem zmanjšuje vpojnost.

Preberi več

Za miren in kvaliteten spanec ni pomemben le izbor pravega ležišča in vzglavnika, temveč je tudi pomembno na kakšnih materialih spimo in s čim se pokrivamo.

Preberi več
Loading...