Kopalniške brisače zasedejo veliko prostora. Kam jih torej zložiti ali obesiti v majhni kopalnici? Na voljo imate številna stojala, police, koše in obešala, ki jih lahko umestite tudi v najmanjšo kopalnico.

Vrata in tuš kabina

Uporabite vrata in obešalo za brisače namestite na notranjo stran vrat. Takšno obešalo zasede manj prostora kot obešalne kljukice, istočasno pa nudi več prostora za brisače. 

Pod polico

V kopalnici zagotovo imate na steni montirano kakšno polico ali omarico. Izkoristite prostor pod njo za obešanje in shranjevanje brisač. Popolnoma enostavno! Pritrdite le kovinsko palico in pridobili ste dodaten prostor za obešanje brisač.

Neizkoriščena vertikala

Vertikalni prostor v stanovanju je večinoma neizkoriščen. Navpične police in poličke so odlične za shranjevanje brisač ali drugih kopalniških pripomočkov (toaletni papir). Takšne police lahko namestite tudi nad straniščno školjko ali kopalno kad.

Stojalo

Leseno ali kovinsko stojalo je lahko prostostoječe ali stensko. Priporočamo, da izberete takšno, ki ima več obešalnih palic.

Radiator

Če v kopalnici imate poseben grelec ali električni radiator lahko brisače shranite na radiator. Na ta način boste poskrbeli tudi za toplino brisač, ki vam bo še posebej ugajala v hladnih dneh.

Lestev

Omislite si lestev, ki jo lahko postavite v mrtvi kot kopalnice. Denimo za vrata ali kam v bližino kopalne kadi oziroma tuš kabine.

Sedaj, ko veste, kako shranjevati brisače v majhni kopalnici, si oglejte tudi pestro ponudbo kopalniških brisač Svilanit iz kakovostnega bombaža, za prav vsako kopalnico. Preverite in izberite TUKAJ!