Poletje prinaša veliko sreče in vsi smo najbolj zadovoljni s prostim časom. Izkoristite ga za uživanje in branje dobrih knjig! V nadaljevanju priporočamo prave poletne zadetke, ki se jim enostavno ne boste mogli upreti.

Ti - Caroline Kepnes

Avtorica Caroline Kepnes nam prinaša roman You. Zgodba se vrti okrog knjigarnarja Joeja Goldberga, ki se do ušes zagleda v stranko po imenu Guinevere Beck. Joejeva zatrapanost kmalu ubere precej mračne strune. Nadobudno pisateljico začne zalezovati, čas družbenih omrežij, ko svojo zasebnost brez zadržkov delimo s svetom, pa mu je izrazito naklonjen. Je v ljubezni in vojni res dovoljeno vse?

Tovarna punčk - Elizabeth Macneal

Tovarna punčk Elizabeth Macneal je vrhunska ljubezenska zgodba med dvema umetnikoma, prepredena s kriminalnimi podtoni in postavljena v čas viktorijanske Anglije.

Nekaj je v vodi - Catherine Steadman

Erin in Mark sta mlad par z bleščečo prihodnostjo. Erin je ustvarjalka dokumentarnih filmov, Mark pa uspešen bančnik. V njunem na videz popolnem življenju se prve razpoke pokažejo nekaj tednov pred poroko, ko Mark ostane brez službe. Pa vendar sta odločena, da bo vse v redu in si rezervirata sanjske medene tedne na Bora Bori. Mark, ki je navdušen potapljač, prepriča Erin, da se mu pridruži. Erin se le s težavo pridruži svojemu možu, vendar jo le-ta prepriča, da bo vse v redu in tako tudi je … vse dokler v vodi ne najdeta nečesa, kar bo za vedno spremenilo njuni življenji in ogrozilo vse, kar jima je ljubo.

Za popolno udobje in užitek boste potrebovali tudi plažno brisačo, podlogo za na plažo ali visečo mrežo Svilanit. Privoščite si! ;)